G. C. Basın Vakfı Olağan Kongresi’ni yapıyor

Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Mütevelliler Olağan Genel Kurulu, 23 Nisan 2016 Cumartesi Günü Tokat’ta gerçekleşiyor.

09 Nisan 2016 Cumartesi 11:22
Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Mütevelliler Olağan Genel Kurulu,  23 Nisan 2016 Cumartesi Günü Tokat’ta gerçekleşiyor.

G.O.P. Bulvarı Bağkur Sokak Saray İşhanı Kat:1 adresindeki Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda  yapılacak olan Genel Kurul’da mevcut dönem ile ilgili bilgiler verilirken, Vakfın geleceğe yönelik hedef ve idealleri de paylaşılacak.

Genel Başkan Yılmaz Karaca, Basın Vakfı’nın ülkemizin köklü kuruluşlarından biri olduğunu belirtirken, “Türk Dünyası Gazeteciler Şurası başta olmak üzere ülke sınırlarını da aşan bir faaliyet dönemini geride bırakıyoruz. Vakfımızın vizyonunun giderek daha da artan bir ivmeyle daha da genişleyeceğine, daha üretken, daha yararlı hedeflere yöneleceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı’nın Olağan Genel Kurul Gündemi şöyle:

KONGRE GÜNDEMİ

1-   Açılış