BASIN VAKFI YÖNETİMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri (TGC) Basın Vakfı yönetim kurulu, Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda görev bölümü yaptı.

06 Mayıs 2018 Pazar 16:35
 Yeniden göreve seçilen Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı'nın ilk yönetim kurulu toplantısı Bursa’da yapıldı. Yapılan toplantıda, daha öncede Genel Başkanlık yapan Yılmaz Karaca, yönetim kurulu üyelerinin oyları ile yeniden Genel Başkanlığa seçildi.

Genel Başkan Yılmaz Karaca, yeni yönetim ile yeni yılda çok daha başarılı hizmetlere imza atacaklarını, yönetim kurulu toplantılarının her birinin farklı illerde yapılacağını ve vakfa önemli eserler kazandıracaklarını kaydetti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı’nın yönetim kurulunun görev bölümü ise şu şekilde oluştu:

Yılmaz Karaca Genel Başkanlığa seçilirken, İASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan Genel Başkanvekilliği'ne, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı Genel Sekreterliğe, Mersin Gazeteciler Cemiyetini temsilen Mehmet Işık Mali Sekreterliğe, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile İzmir Gazeteciler Cemiyetini temsilen Kenan Çimen başkan yardımcılıklarına seçildi.

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici ve Kayseri Gazeteciler Cemiyetini temsilen Veli Altınkaya ile Tokat Gazeteciler Cemiyetini temsilen Kemal Özdilek yönetim kurulu üyeleri olarak görevlendirildiler.