GAZETECİLİK ÖDÜLLERİ JÜRİSİ ALANYA’DA TOPLANDI

ALANYA Gazeteciler Cemiyeti’nin(AGC) 2011 Medya Başarı Ödülleri Yarışması Jüri Heyeti toplandı. Heyet’te Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkanı ve ASGD Genel Başkanvekili Yılmaz Karaca ile ASGD Genel Başkanı ve Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkanvekili İbrahim Erdoğan da yer aldı.

12 Nisan 2012 Perşembe 15:28
TGF Genel Başkanı Atilla Sertel’in başkanlığında toplanan heyet, 29’u görsel 46’sı yazılı olmak üzere toplam 75 eser inceledi. Yarışma sonuçlarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Sertel başkanlığındaki heyette şu isimler yer aldı: “TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkanı, TGF Genel Başkan Yardımcısı, ASGD Genel Başkanvekili ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı ve Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkanvekili İbrahim Erdoğan, TGF Genel Sekreteri ve NTV Ege Temsilcisi Merih Ak, , TGF Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal, TGF Saymanı ve Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti temsilcisi Erdal Orhan.”