TGF'NİN BURSA REKORU ANADOLU GAZETESİ'NDE

ASGD'nin kendine özgü içeriği ile beğeni toplayan ANADOLU GAZETESİ'nin kuşe kağıda baskılı MAYIS-2013 sayısı “ANADOLU’NUN NABZI BURSA’DA ATTI” manşetiyle üyelerimiz ve okuyucularımız ile buluştu.

15 Mayıs 2013 Çarşamba 15:26

Mesleki haber ve bilgilerin yanı sıra daha çok yerel yönetimlerin spor faaliyetlerine yönelik özgün bir anlayışla yayınlanan ANADOLU GAZETESİ’nin MAYIS-2013 sayısı içerik olarak, 18-21 Nisan tarihleri arasında, BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TGF, ASGD ve ÇGD tarafından Bursa’da gerçekleştirilen “ANADOLU MEDYA BULUŞMASI”na ayrıldı.  ASGD-ANADOLU GAZETESİ yine kalitesi ve zengin içeriği ile dikkat çekiyor.

ASGD'nin nitelikli bir yayını olarak ilgi gören ANADOLU GAZETESİ'nin, her zaman olduğu gibi geniş bir dağıtım alanı bulunduğunu belirten ASGD Genel Başkan İbrahim ERDOĞAN, "Ülke çapında yaygın bir meslek örgütü olmamız nedeniyle, gazetemizi bakanlara, milletvekillerine, tüm valiliklere, belediye başkanlıklarına, gençlik ve spor il müdürlüklerine, üyelerimize, basın kuruluşlarımıza, meslektaşlarımıza ve teşkilatımızın bulunduğu 54 kentimize ulaştırıyoruz. ASGD-ANADOLU GAZETESİ bu yönüyle ülkemizin büyük bölümünde okunma şansı bulunan bir yayın organı konumunda. Gazetemizin gerek mesleğimizle ilgili gerekse yerel yönetimlerin spora olan yaklaşımları ile ilgili olarak çok önemli bir boşluğu doldurduğuna inanıyoruz. MAYIS -2013 sayımızı, Bursa’da gerçekleştirdiğimiz ve Anadolu’daki meslektaşlarımızı kentimizde buluşturan, mesleğimizin sorunlarını da konuşup tartışabildiğimiz, “ANADOLU MEDYA ZİRVESİ-2013 ve TGF 41. BAŞKANLAR KONSEYİ TOPLANTISI”na ayırdık. O nedenle bu sayımızda özel bir içerik ile karşınıza çıktık. Öyle umuyorum ki, ASGD-ANADOLU GAZETESİ her sayısında daha da zenginleşen içeriği ve kaliteli baskısıyla kendinden söz etmeyi sürdürecek ve örnek gösterilen bir gazete olarak kamuoyunun zihninde yer edecektir. Katkı koyan tüm meslektaşlarımız ile maddi manevi destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.