ASGD-ANADOLU GAZETESİ’nin KASIM SAYISI YAYINDA

ASGD'nin kendine özgü içeriği ile beğeni toplayan ANADOLU GAZETESİ'nin kuşe kağıda baskılı KASIM-2013 sayısı, yine dopdolu bir içerikle üyelerimiz ve okuyucularımız ile buluştu.

20 Kasım 2013 Çarşamba 18:55

Mesleki haber ve bilgilerin yanı sıra daha çok yerel yönetimlerin spor ve çevre faaliyetlerine yönelik özgün bir anlayışla yayınlanan ANADOLU GAZETESİ’nin KASIM-2013 sayısı içerik olarak yine kalitesi ve zengin içeriği ile dikkat çekti.

ASGD'nin nitelikli bir yayını olarak ilgi gören ANADOLU GAZETESİ'nin, yaygın bir dağıtım alanı bulunduğunu belirten ASGD Genel Başkan İbrahim ERDOĞAN, "Ülke çapında yaygın bir meslek örgütü olmamız nedeniyle, gazetemizi bakanlara, milletvekillerine, tüm valiliklere, belediye başkanlıklarına, gençlik ve spor il müdürlüklerine, üyelerimize, basın kuruluşlarımıza, meslektaşlarımıza ve teşkilatımızın bulunduğu 54 kentimize ulaştırıyoruz. ASGD-ANADOLU GAZETESİ bu yönüyle ülkemizin büyük bölümünde okunma şansı bulunan bir yayın organı konumunda. Gazetemizin gerek mesleğimizle ilgili gerekse yerel yönetimlerin spora olan yaklaşımları ile ilgili olarak çok önemli bir boşluğu doldurduğuna inanıyoruz. KASIM -2013 sayımızı, yerel yönetimlerimizin etkinliklerinin yanı sıra, Anadolu’daki meslektaşlarımızı buluşturan, mesleğimizin sorunlarını da konuşup tartışabildiğimiz, toplantı ve organizasyonlarına ayırdık. Ne mutlu ki, ASGD-ANADOLU GAZETESİ her sayısında daha da zenginleşen içeriği ve kaliteli baskısıyla kendinden söz etmeyi sürdürmüş ve örnek gösterilen bir gazete olarak kamuoyunun zihninde yer ediyor. Katkı koyan tüm meslektaşlarımız ile maddi manevi destek veren tüm kurum ve kuruluşlara bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.